Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Barca Wil Bayern Deal Kapen En Legt Twintig Miljoen Neer Bij Leverkusen

Barça wil Bayern-deal kapen en legt twintig miljoen neer bij Leverkusen

Spaanse topploeg wil Palacios kapen voor de neus van Bayern München weg.

Bayer Leverkusen staat naar verluidt open voor een bod van twintig miljoen euro.

FC Barcelona is vastbesloten om een transfer van Exequiel Palacios van Bayer Leverkusen af te ronden, zelfs als dat betekent dat ze Bayern München moeten aftroeven. De Spaanse gigant heeft naar verluidt een bod van twintig miljoen euro uitgebracht op de Argentijnse middenvelder, die naar verluidt ook in de belangstelling van Bayern staat. Leverkusen zou openstaan voor een deal, aangezien ze naar verluidt bereid zijn Palacios te verkopen als ze een geschikt bod ontvangen.

Palacios heeft indruk gemaakt sinds hij in 2019 bij Leverkusen kwam, en hij heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest veelbelovende jonge middenvelders in Europa. Hij was een belangrijk lid van het Argentijnse team dat de Copa America won in 2021, en hij heeft ook indruk gemaakt op clubniveau, waarbij hij Leverkusen hielp de Europa League-finale te bereiken in 2020.

Barcelona gelooft dat Palacios een waardevolle toevoeging zou zijn aan hun middenveld, en ze hopen hem te kunnen vastleggen voordat Bayern dat doet. De Duitse giganten hebben een geschiedenis in het kapen van spelers van andere clubs, maar Barcelona is vastbesloten om Palacios niet aan hen te laten ontglippen. Het is nog onduidelijk of Leverkusen het bod van Barcelona zal accepteren, maar het is duidelijk dat Barcelona vastbesloten is om Palacios binnen te halen.


Komentar