Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gert Verhulst En James Cooke Maken Nederlandse Tv Debuut

Gert Verhulst en James Cooke maken Nederlandse tv-debuut

Vlaamse televisiegezichten breiden hun horizon uit

Gert Verhulst en James Cooke, bekend van de populaire Vlaamse tv-programma's 'De Verhulstjes' en 'James De Musical', maken de overstap naar de Nederlandse televisie. Ze worden collega's van realityster Martien Meiland.

Nieuwe samenwerking met Talpa

De Vlaamse tv-makers hebben een samenwerking gesloten met Talpa Network, het mediabedrijf van John de Mol. Samen met Martien Meiland, bekend van het programma 'Chateau Meiland', gaan ze een nieuw programma maken dat in Nederland en Vlaanderen zal worden uitgezonden.

Nog geen details over het programma

Over de inhoud van het nieuwe programma is nog niets bekend. Wel is duidelijk dat het een entertainmentprogramma wordt dat zich richt op het dagelijks leven van de drie tv-persoonlijkheden.

Uitbreiding van het Nederlandse tv-landschap

De komst van Gert Verhulst en James Cooke naar Nederland is een welkome aanvulling op het Nederlandse tv-landschap. De Vlaamse tv-makers staan bekend om hun humor, spontaniteit en aanstekelijke persoonlijkheden.

Versterking voor Talpa Network

Voor Talpa Network is de samenwerking met Verhulst en Cooke een belangrijke versterking. Het mediabedrijf hoopt met het nieuwe programma de kijkcijfers verder op te voeren.

Succesvolle Vlaamse tv-carrière

Gert Verhulst en James Cooke hebben in Vlaanderen een succesvolle tv-carrière opgebouwd. Verhulst is vooral bekend van zijn rol als Gert in de populaire sitcom 'FC De Kampioenen'. Cooke brak door met zijn deelname aan het talentenjachtprogramma 'Idool'.

Nieuwe uitdaging in Nederland

Voor Verhulst en Cooke is de overstap naar de Nederlandse televisie een nieuwe uitdaging. Ze hopen ook in Nederland een groot publiek te bereiken met hun humor en entertainment.

Verwachte uitzenddatum

De uitzenddatum van het nieuwe programma is nog niet bekend. Naar verwachting zal het programma in de loop van 2023 op televisie te zien zijn.


Komentar